Saturday, January 8, 2011

Tahun yang baru, kisah yang baru... ^_^

                  
                 Salam semua....

wahh... sejak masuk balik IPG ni memang dah lama tak update blog....
maklumla... agak sibuk dengan bermacam2 urusan.... dari hari isnin sampai rabu ada orientasi.. mula2 agak pelik jugakla orientasi ni.. yela, dah setaun setengah duduk sini... ade jugak orientasi bila masuk degree kan... pengisian pon lebih kurang sama je dengan orientasi masa mula2 masuk IPG untuk foundation dulu.. dorang tak sempat sedia betul2 kot.. ala kadar je... but it's ok la.. mungkin orientasi last kan... sabar je laa.. hehe..

bile masuk degree ni... best sangat sebab jadual die tak pack macam foundation dulu... kalau dulu... fuhhh.... macam2 subjek ade... sekarang ni, tak banyak pon... kelas paling lewat pon abeh pukul 1.30 tengah hari... hee... cuma bila masuk degree ni macam2 program la kena tempuh... tapi yang agak gerun, bulan 3 ni kena PBS atau Pengalaman Berasaskan Sekolah.... kena pegi sekolah wat macam kajian sikit... takut la sebab tak biase lagi kan... tak tahu lagi macam mana penerimaan budak2 sekolah ni kat kite... huhu... but, macam mana pon, i'll do my best! hehehe.... amin...  tolong doakan untuk kami semua si bakal pendidik ye! ^_^
 

4 comments:

  1. salam...

    moga cikgu berjaya dgn cemerlang dalam pengajian..

    ***folo blog cikgu..***149

    ReplyDelete
  2. sekamar rindu...

    thanks... insyaAllah... ^_^
    saya follow blog awk jugak...

    ReplyDelete
  3. ibu aniza...

    insyaAllah... terima kasih banyak2 ye.. ^_^

    ReplyDelete